Illustrasjonsfoto
30 dagers utfordringer,  Livsstil,  Opp kl. 05:00

Dag 3, 30 dagers utfordring, opp kl 05:00

Lørdag, fri, en dag hvor man kan sove lenge. Ingen planer, ingen stress. Jeg kunne sove så lenge jeg ville. Hvordan har dag 3 gått?

Kl. 05:00

Vekkeklokken ringte og jeg spratt opp. Jeg kom meg opp på første ring i dag. I dag hvor jeg ikke skulle rekke noe, i dag hvor jeg ikke skulle på jobb. Det er en seier det. Ikke en slumring, ingen ting.

Tanker på dag 3

Hvordan oppleves dette å stå opp så tidlig? Det er en blanding mellom tungt og litt deilig. Det er så fredelig kl. 05:00. Det er stille i blokken, ingen andre som er oppe her hjemme. Det er bare meg og kaffen. Det er faktisk en god følelse.

I dag har jeg og startet med å skrive morningpages. Jeg vil skrive litt mer inngående om hva dette er og hvordan jeg bruker det. I tillegg hadde jeg god tid til å gjøre en hjernedump med ting jeg mener jeg må få gjort. Dette er skrevet i en fysisk notatbok. For det er noe eget med å føre ting med penn. Dersom jeg hadde slått på datamaskinen hadde jeg fort blitt distrahert. I tillegg føler jeg at å skrive på en datamaskin ikke gir meg like stor kreativ frihet.

Uansett. Så langt tenker jeg at dette er noe jeg kan like dersom det kan gi meg noen lage late morgener, UTEN at jeg er sein ut døren. Vi var mye tidligere ute for å handle.

Ellers så har store deler av dagen bestått i å rydde på en stappfull Mac. Dersom noen har gode tips på hvordan en kan få rensket og ryddet i Bilder en gang for alle, tar jeg gjerne imot det. 28.000 bilder er så mye å gå gjennom!

Ønsker for dag 4

Ønsker at i morgen skal bli like bra. Jeg ønsker å få en lang lat morgen alene. Jeg ser at å stå opp klokken 05:00 for min del kan bidra til at jeg etterhvert blir mer effektiv. For meg som er treg til å komme i gang bør det passe meg fint.

Jeg håper noe av det jeg skriver her kan bidra til at flere våger å eksperimentere med vanene sine. Det er litt gøy. Ut av komfortsonen, det er der magien skjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *