Sitat Konfucius
30 dagers utfordringer,  Livsstil,  Opp kl. 05:00

30 dagers utfordring, dag 4

Vi har kommet til søndag, funday og det er dag 4 av utfordringen. Det er nå 26 dager igjen. Klokken er i skrivende stund 09:30 og jeg venter på at de andre skal stå opp. Vi har besøk av vår niese, og vi så finalen i går.

Uansett.

Dag 4

Er det noen forskjell så langt? Nei. Våken, jobber med å rydde bilder fremdeles. Liten krise i hjemmet når jeg oppdaget at jeg hadde glemt å kjøpe kaffe.

Sulten..

Venter på at de andre skal stå opp for en felles frokost, og det merkes. Jeg er sulten. Og ikke aner jeg når de andre kommer. Jeg får bare holde ut og vente på de andre. Det er så fint med felles frokost, litt kvalitetstid. Nystekte rundstykker, kokte egg og godt selskap.

Det som gjenstår å se nå, er om jeg sovner til kvelden i kveld og om jeg kommer meg på jobb.

Gårsdagen

Var en trøtt dag, men med godt humør. Satser på det samme i dag.

Velger å ikke skrive så mye på disse innleggene. Det er ikke så spennende for deg å lese enda. Det som vil bli spennende er hva jeg oppdager underveis som kan ha overføringsverdi for deg.

Er dette virkelig noe av det som hjelper mennesker til å være suksessfulle? Jeg venter i spenning for å se om mitt liv endres drastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *